SUPER JESEN

UGRIZNITE V SUPER JESEN

Pripravili smo se na novo sezono. To jesen so nas navdihnile ognjene barve listja, da smo zagrizli v projekte, ki nas čakajo v prihodnosti. V omare smo spustili jesenski veter in prevetrili garderobo! Zbrali smo pogum in voljo ter pogumno zagrizli v novo šolsko leto. Za vse ostalo pa je poskrbel Nakupovalni center Supernova Qlandia Nova Gorica!

Lačni znanja

Šole so spet odprle svoja vrata in pridni šolarji že grizejo novo znanje na svoji poti do uspeha. Tudi študentje so že napolnili predavalnice in učenje je že na dnevnem meniju učenjakov prihodnosti. Z nami je končno jesen, polna sijočih barv in toplih odtenkov, ki super razpoloženje in navdih prinaša tudi v Supernovo!

Čeprav so 'ta veliki' šolski nakupi že daleč za nami, vas v nakupovalnem centru Supernova Qlandia še vedno razveseljujejo najlepši zvezki, učbeniki, delovni zvezki, svinčniki, pisala, copati in preostale šolske potrebščine. Saj vemo, kako to gre – radirko zgubimo, zvezek pridno popišemo, copate prerastemo … vedno nekaj novega potrebujemo. V Supernovi Qlandia boste tekom celega leta dobili vse za šolo na enem mestu, ne pozabite pa tudi na športno opremo, saj zdrav um živi v zdravem telesu.

Naj vas navdihnejo barve jesenskega listja

Visoke temperature je že odpihnil topli jesenski vetrič in začel se je najbolj pisan letni čas, ko se listje na drevesih obarva v barvite odtenke in spremeni gozdove v ognjeno paleto barv, v poslovalnicah Nakupovalnega centra Supernova Qlandia pa vas že čaka nova jesenska kolekcija.

Prelistajte aktualne modne revije z nami. Čas je, da končno zamenjate kopalke ter sončna očala za svilene šale in lične jesenske klobuke! Letos so v modi večno popularni gležnarji in visoki usnjeni škornji, pestri potiski v jesenskih barvah ter rožni vzorci, tančice in tanke tkanine, večno modni jesenski klobuki in jesenski trench plaščki.

Ne pozabite na svojo kožo. Mi smo že zamenjali zaščito pred vročimi sončnimi žarki in zaščitili svojo kožo pred vetrom, ki vihra naokoli. Povprašajte svetovalke po najnovejših izdelkih za zaščito kože.

Napišite jesensko pravljico v toplih in sončnih barvah jeseni in ugriznite v vetrovno jesen, odeti v najmodernejša oblačila!

Sezonski okusi, ki pobožajo dušo

Na menijih restavracij in v ponudbi lokalov v nakupovalnih centrih Supernova Qlandia vas tudi že razveseljujejo sezonske jedi. V času, ko na drevesih zorijo zlata jabolka, med gozdnim listjem pa se skrivajo delikatne gobe, na njivah čakajo gromozanske buče! Naši kuharski mojstri so v jesenske jedilnike umestili okusne jedi, ki bodo pobožale vašo dušo. V Supernovi Qlandia se bo zagotovo našlo nekaj tudi za vas, če imate radi sladko ali pa slano.

Se raje družite ob toplih jesenskih napitkih? Pogrejte prevetrene glave in premražene roke ob toplih napitkih v svojem najljubšem baru. Izberite čaj, kavo ali pa se odločite za skodelico toplega kakava, zraven pa si privoščite še kos slastne torte!

Uživajte v okusih, ki jih nudi jesen v Supernovi Qlandia!