Vitapur | Nova Gorica | Supernova Qlandia

Kakovostni izdelki za spanje, dom in prosti čas po ugodni ceni. Vitapur prinaša v vaš dom izdelke Hitex, Rosmarino, Vitapur Family, Svilanit, Kvikk, Scandinavia, NES in 4Kiddo.

Vitapur

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Popusti
MEGA BONUS
VITAPUR z dodatnimi prihranki do 50 €!
Velja od: 21. julij 2021
Do -70%
Vitapurjevi poletni sezonski popust
Velja do: 2. avgust 2021

Prihranite od 40 % pa kar do 70 % in izbirajte med več kot 1000 izdelki: vzglavniki in ležišči, posteljnino Svilanit, potovalnimi kovčki Scandinavia, različnimi nahrbtniki NES in kakovostno posodo Rosmarino. Ležišča pa vam ponujamo že za 119,94 €. NE spreglejte tudi čudovitih najnovejših plažnih torb Svilanit, podlog za plažo ali kampiranje in plažnih brisač, ki bodo vaše poletje še polepšali. Pohitite, zaloge že krepko pojenjajo, zato vabljeni v Vitapur!

Opremite svoj dom in si zagotovite udobje s kakovostnimi izdelki Vitapur

Vse za dom, spanje in prosti čas boste v trgovini Vitapur v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Nova Gorica našli po izjemno ugodni ceni.

Premagajte nespečnost in si privoščite boljše spanje z izdelki Vitapur, Vitapur Family in Hitex, ki zagotavljajo večje udobje v spalnici. Poleg izjemno priljubljenih ležišč iz lateksa, hladno stisnjene pene in žepkastih vzmeti Hitex boste v ponudbi našli še vzglavnike, odeje, posteljnino in drugo opremo za spalnico. Ljubitelje kuhanja bo navdušila premium znamka Rosmarino, ki v vašo kuhinjo pripelje popolnoma novo doživetje z vrhunsko posodo, noži, pekači ter priborom in opremo za kuhanje. Priznana blagovna znamka Svilanit prinaša bogato ponudbo kuhinjskega in kopalniškega tekstila. Ovijte se v mehke brisače in kopalne plašče, poiščite prikupne kuhinjske krpe, predpasnike in še veliko drugega. V trgovini Vitapur boste našli tudi kakovostne pripomočke za čiščenje Kvikk ter nogavice, copate in potovalni program s kovčki, nahrbtniki ter drugimi izdelki za prosti čas Scandinavia. Za veselje najmlajših poskrbi otroški program 4Kiddo s kockami za sestavljanje in plišastimi igračami.

Vitapur – strast do boljšega bivanja

Vitapur že od leta 2005 predstavlja vodilno blagovno znamko na področju izdelkov za dom. Pod blagovno znamko Vitapur se redno razvijajo vrhunski izdelki, ki sledijo sodobnim trendom ter zagotavljajo najboljše po zelo ugodni ceni. Bogato ponudbo Vitapur lahko poiščete v 17 prodajalnah v Sloveniji ter v spletni trgovini.

Znamka Vitapur deluje pod sloganom »Passion for living«, s katerim podjetje odraža svojo strast do boljšega bivanja. Vse, kar počne, počne s strastjo in prepričanjem, da lahko kupcem ponudi le najboljše. Poslanstvo znamke Vitapur je razvijati izdelke, ki ljudem dvigujejo kakovost življenja. Vsem izdelkom v ponudbi je skupno, da so kakovostne izdelave in iz najboljših materialov. Pri podjetju Vitapur se zavzemajo za povečanje ponudbe izdelkov iz naravnih materialov in ne sprejemajo kompromisov pri kakovosti.

Ne zamudite številnih rednih akcij v trgovini Vitapur, kot so Staro za novo, Veliki sezonski popusti in Totalne odprodaje. Tako si boste zagotovili izdelke najljubših znamk še ugodneje.