Prva liga | Nova Gorica | Supernova Qlandia

Prva liga prinaša šport na sodoben način z bogato športno kolekcijo ter oblačili za prosti čas. Odkrijte najnovejše trende priznanih znamk adidas, Reebok, Icepeak in drugih.

Prva liga

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.00
torek 09.00 - 20.00
sreda 09.00 - 20.00
četrtek 09.00 - 20.00
petek 09.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Najboljše vrhunske športne znamke na enem mestu – v trgovini Prva liga

Trgovina Prva liga v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Nova Gorica živi in diha šport ter aktivno življenje. Ljubitelji kakovosti in vrhunskih športnih znamk boste v Prvi ligi našli pravo športno kraljestvo blagovnih znamk – adidas in Reebok, ter široko ponudbo znamk Icepeak, Puma, Under Armour, The North Face, Skechers in številnih drugih.

Vrhunski športniki in rekreativci, ki prisegate na kakovost izdelkov, boste v Prvi ligi našli primerno opremo tako za treninge kot tekmovanja. Zakorakajte v novo tekaško sezono z novimi tekaškimi copati, prilagojenimi vašemu načinu teka, in vrhunsko tekaško opremo. Poiščite najnovejše modne trende v kolekcijah za fitnes in vadbo v zaprtih prostorih, odkrijte prednosti funkcionalnih oblačil ter izberite svoj najljubši kos v skrbno izbrani ponudbi T-shirt majic, majic brez rokavov, dolgih in kratkih hlač, pajkic, trenirk ter jopic za moške, ženske in otroke. Tako je, tudi vaši najmlajši bodo blesteli v športni opremi iz trgovine Prva liga!

Poleg športnih oblačil in tekaške obutve vas v Prvi ligi čaka še bogat izbor oblačil in obutve za prosti čas. Od kakovostnih superg in termo jopic do nepremočljivih jaken in pohodniških čevljev ter vse do kopalk in opreme za poletne športe, Prva liga zadovolji vse, ki hrepenite po aktivnem preživljanju prostega časa. Seveda vas v trgovini čakajo tudi kakovostne športne torbe in nahrbtniki, žoge za odbojko, košarko in nogomet, kakovostna športna očala adidas ter najbolj priljubljene športne ure podjetja Samsung.

Prva liga – ekskluzivni zastopnik adidas za Slovenijo

Trgovina Prva liga sodi pod okrilje podjetja AFP, d. o. o., ki že več kot dvajset let sodeluje s podjetjem adidas kot ekskluzivni zastopnik blagovne znamke adidas za Slovenijo, Hrvaško in BiH. Ta vse do danes ohranja veleprodajo blagovnih znamk adidas in Reebok za manjše kupce ter zastopstvo za celoten adidasov golf program.

Dolgoletno uspešno sodelovanje z adidasom, odlično poznavanje prodajnega programa ter istovetenje z blagovno znamko in njenimi vrednotami je kmalu pripeljalo do razvoja lastne maloprodajne mreže trgovin Prva liga v Sloveniji, ki jo sestavlja 9 trgovin Prva liga, 3 trgovine adidas shop ter 2 trgovini Outlet. Kot je pokazala javna raziskava, so kupci prodajalne Prva liga ocenili kot prijazne, zanesljive in zaupanja vredne, kar je podjetju še posebej v ponos. Vse to že več kot dvajset let zagotavlja, da se kupci z veseljem vračajo v prodajalne Prva liga, kar je tudi pomemben del strategije poslovanja.