Non-Stop Party | Nova Gorica | Supernova Qlandia

Po vse za piknik in veselice v trgovino Non-Stop Party. Plastični ter papirnati kozarci, krožniki in pribor, posodice za finger food, dekoracija, helij baloni in vse za popolno zabavo.

Non-Stop Party

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom Ostalo
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom Ostalo

Največja izbira izdelkov in dekoracije za vaše zabave v trgovini Non-Stop Party

Priredite zabavo, o kateri se bo še dolgo govorilo! Trgovina Non-Stop Party v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Nova Gorica ponuja vse, kar potrebujete za praznovanje ali piknik v najboljši družbi. Otroci bodo navdušeni, ko jim boste za rojstni dan priredili tematsko zabavo z najljubšimi junaki. V trgovini Non-Stop Party poiščite kozarce, krožnike, papirnate serviete in pribor za enkratno uporabo s priljubljenimi risanimi junaki – Frozen, Avtomobili, Disney, Miki Miška, Minioni, superjunaki, Maša in medved, Super krila, Paw Patrol, Troli in še veliko več. Vse skupaj dopolnite z ujemajočimi baloni, girlando, svečkami za torto, zastavicami, papirnatimi klobučki, prikupnimi vabili in zabavno pinato.

Veliko dekoracije in izdelkov za zabave boste našli tudi za obletnico, poroko, baby shower, fantovščino in dekliščino, poletni piknik ter sezonska praznovanja. Postrezite elegantne jedi v posodicah za finger food, nazdravite s plastičnimi kozarci za penino ali vino, okrasite prostor z lučkami in novoletno jelko ter poiščite dekoracijo in kostume za pust in noč čarovnic. Prav vsaka zabava bo z izdelki trgovine Non-Stop Party popolnoma zaživela! Za še večji učinek 'uau' vam v trgovini pripravijo tudi dekoracijo iz balonov, ki jih napolnijo s helijem in po želji aranžirajo.

Tudi ko pripravljate večje praznovanje ali dogodek, vas bodo v trgovini Non-Stop Party založili z vsem, kar potrebujete. Bogata ponudba plastičnih in ekoloških papirnatih kozarcev ter pribora za coffee to-go je primerna za strežbo na veselicah, našli pa boste še krožnike, posode in sklede za enkratno uporabo.

Non-Stop Party – kjer se zabava nikoli ne konča!

Trgovina Non-Stop Party zagotovi vse, kar potrebujete za dekoracijo in postrežbo na piknikih, veselicah in drugih družabnih dogodkih, bodisi javnih kot v krogu domačih. Ponudbo sestavljajo izdelki podjetja Neplast, ki je s svojim obsežnim piknik programom za enkratno uporabo med vodilnimi v državi. Svoje izdelke dobavlja za trgovske verige, hotele, restavracije, gostilne, slaščičarne, pekarne, šole, vrtce, zdravstvene ustanove …, s ponudbo v trgovini Non-Stop Party pa predstavlja svoj prodajni program tudi širšemu krogu potrošnikov.

Izdelki trgovine Non-Stop Party zagotavljajo kupcu večjo ekonomičnost ter prihranek časa in denarja. V široki izbiri barv in motivov vsak kupec najde nekaj zase, zato se zadovoljni kupci vedno znova vračajo, ko potrebujejo vse za svoj piknik ali zabavo na enem mestu. Trgovino Non-Stop Party najdete tudi v Kopru.