Müller | Nova Gorica | Supernova Qlandia

Parfumerija, drogerija, papirnica, igrače, nogavice, prehrana in izdelki za dom. Vse, kar potrebujete, na enem mestu – v trgovini Müller.

Müller

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Popusti
Gratis ovijanje!
Že imate vse za začetek šole?
Velja do: 12. september 2021

Na oddelku papirnice najdete pestro ponudbo šolskih potrebščin po odličnih cenah.

S posebno Müllerjevo storitvijo NOČNI EKSPRES* se lahko izognete gneči in brez stresa opravite nakup šolskih izdelkov.

Vse, kar potrebujete, naročite preko spletne strani in svoje naročilo prevzamete lahko že naslednji dan v želeli poslovalnici. Do 12.9. pa lahko izkoristite tudi AKCIJO GRATIS OVIJANJA** vseh formatov knjig in zvezkov. Ovitek ne vsebuje lepila, tako da knjiga po odstranitvi ostane popolnoma nepoškodovana. Ovitek pa je brezhibno prilagojen knjigi in zvezku.  

Več informacij najdete v poslovalnici Müller ali na spletni strani www.mueller.si.

Vabljeni v Müller, kjer najdete za vsak predmet in vsak primer veliko izdelkov za šolo, fakulteto in pisarno po odličnih cenah.

* Storitev je na voljo samo v določenem obdobju in velja samo za izdelke na oddelku papirnice.
**Ob vsakem nakupu nad 50 € prejmete 5 GRATIS OVIJANJ. Za vsak nadaljni nakup za 10 € prejmete dodatno 1 GRATIS OVIJANJE. Gratis ovijanje lahko izkoristite ob dokazilu nakupa nad 50 € in sicer s predložitvijo računa za nakup v katerikoli poslovalnici Müller v obdobju od 12.7. do 12.9.2021. Ovijanje nudimo v izbranih poslovalnicah. Redna cena ovijanja je 0,99 €/kos.

Najnovejši parfumi, kozmetika, vse za nego in še veliko več!

Trgovina Müller v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Nova Gorica bo kmalu postala vaša najljubša točka za nakupe. Trgovina je v osnovi drogerija, ki ponuja širok izbor dišav, kozmetike in izdelkov za nego telesa po ugodnih cenah. Že ob vstopu v trgovino vas bo prevzel čarobni svet originalnih parfumov priznanih blagovnih znamk, kot so Chanel, Hugo Boss, Dior, Burberry, Giorgio Armani, Kenzo, Dior, Lancome, in še veliko drugih. Pustite se zapeljati tudi bogati ponudbi toaletnih vodic priljubljenih zvezdnikov in modnih blagovnih znamk. Na oddelku dekorativne kozmetike vas bodo razvajali z najnovejšimi trendi ličil ter vam po želji sestavili make-up s kakovostno šminko, obstojnim pudrom, vrhunskimi senčili in vse skupaj zaključili z bleščečim osvetljevalcem. Ponudbo kozmetike zaokrožuje bogat izbor priznanih blagovnih znamk za nego kože okrog oči, obraza in celotnega telesa, poseben kotiček pa je namenjen tudi izbrani naravni kozmetiki.

Poleg drogerije in parfumerije pa ponuja trgovina Müller še veliko več! Na oddelku papirnice boste našli zvezke, mape, torbe, flomastre in vse za šolo ter ustvarjanje. Najmlajši bodo zagotovo najbolj veseli oddelka z igračami, kockami in igrami za otroke, našli pa boste tudi bogato ponudbo daril, nogavic, tehnike, izdelkov za dom in računalniških iger. Če to ni dovolj, skočite še na oddelek prehrane, kjer si lahko privoščite od zdrave prehrane in prehranskih dodatkov do čokolade, bombonov in drugih sladkih dobrot. Ne spreglejte posebnega sezonskega in prazničnega programa! Skratka, v Müllerju najdete vse na enem mestu.

Müller mi nudi več

Müller nudi največjo ponudbo drogerije v Sloveniji. Prav tako je vodilni na področju parfumerije, naravne kozmetike, papirnice, igrač, gospodinjstva. V ponudbi boste našli več kot 180.000 izdelkov po izjemnih cenah ter širok repertoar lastnih blagovnih znamk, med katerimi izstopajo Aveo, Barfuss, Beauty Baby in Beauty Kids, Bio Primo, Blink, Body&Soul, CadeaVera, Duchesse, Fit+Vital, Lavozon, Move up, Pet Bistro, SensiDent, Soft Star, Terra Naturi, Toy Place in Young Hearts.

V akcijskem katalogu poiščite aktualne promocije in izdelke po še bolj ugodnih cenah, hkrati pa ne zamudite rednih akcij, ki prinašajo ugodnosti na vsak nakup. V trgovini Müller boste z včlanitvijo v klub Moj otrok nosečnice in mamice deležne še več ugodnosti. Prelistajte tudi po najnovejših trendih dekorativne kozmetike in izbrani ponudbi izdelkov v brezplačni reviji Luxus, ko iščete popolno darilo, pa izberite Müller darilno kartico ali ustvarite foto knjigo spominov s storitvijo Cewe.