L'Occitane | Nova Gorica | Supernova Qlandia

Francoska naravna kozmetika in dišave L'Occitane prinašajo košček Provanse v vašo vsakodnevno nego obraza in telesa ter zbudijo vaše čute in poživijo dom.

L'Occitane

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Odkrijte košček Provanse v trgovini L'Occitane v Supernovi Qlandia Nova Gorica

L'Occitane vas razvaja z visokokakovostnimi negovalnimi izdelki za obraz in telo ter dišavami za ženske, moške in dom, ki jih je navdihnila čutna Provansa. Že ko boste vstopili v trgovino L'Occitane v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Nova Gorica, vas bo zaobjel svet očarljivih dišavnih harmonij in pristnih naravnih izdelkov, ki pričarajo nepozabne trenutke in dobro počutje.

V številnih znamenitih kolekcijah boste odkrili bogato teksturo karitejevega masla ter aromatične učinke začimbnic in drugih eteričnih olj Provanse in Sredozemlja. Privoščite si omamno dišeč losjon za telo, gel za prhanje, tekoče milo ali tradicionalno trdo milo. Pri L'Occitanu so še posebej ponosni na izjemno učinkovito kolekcijo z učinkom »anti-age« proti staranju Immortelle, ki jo sestavljajo bogata krema za obraz, serum proti gubam ter krema za nego kože okrog oči. Veliko izbire pa je tudi za nego občutljive kože, nego ustnic, rok in las.

V trgovini L'Occitane so vam vedno na voljo darilni kompleti v lično zavitih škatlah, prijazne prodajalke pa vam bodo priskočile na pomoč z informacijami in nasveti, ko se ne boste mogli odločiti za pravi izdelek. Ob obisku trgovine se včlanite v klub L'Occitane, kjer vas bodo razvajali z ekskluzivnimi akcijami, nakupi po ugodnih cenah in darili, ob nakupu pa vas bodo prodajalke razveselile tudi z brezplačnimi vzorčki (testerčki) izdelkov.

L'Occitane – naravna kozmetika in dišave, ki prebudijo čute

Blagovna znamka L'Occitane zagotavlja le najboljše iz Provanse za edinstveno sijočo lepoto. Od ustanovitve leta 1976 L'Occitane goji preproste vrednote: pristnost, spoštovanje in užitek ob uporabi. Dovršene negovalne formule, zasnovane z visokokakovostnimi in sledljivimi naravnimi sestavinami, so razvite z vsem spoštovanjem do človeka, okolja in živali.

Vsak obisk trgovine L'Occitane je pravo senzorično popotovanje od Provanse do obale Sredozemlja, razvajanje vseh čutov s prefinjenimi dišavami in razkošnimi teksturami ter doživetje mediteranskega 'art-de-vivre' – umetnosti uživanja življenja.

V podjetju L'Occitane so leta 2006 ustanovili Fundacijo L'Occitane, ki se osredotoča na družbeno odgovorna dejanja in pobude. Trenutno sta v ospredju dve področji delovanja: pomoč slepim in slabovidnim po vsem svetu ter pomoč ženskam v Burkina Fasu pri doseganju njihove ekonomske neodvisnosti.