Bags & More | Nova Gorica | Supernova Qlandia

Po torbice, kovčke, galanterijo, darila in vse za šolo v trgovino Bags&More! Bogata ponudba lastnih znamk po ugodni ceni ter svetovno priznanih znamk.

Bags & More

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.00
torek 09.00 - 20.00
sreda 09.00 - 20.00
četrtek 09.00 - 20.00
petek 09.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Modna galanterija, potovalni in darilni program ter veliko več v trgovini Bags&More

Trgovina Bags and More v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Nova Gorica je pravi raj za ljubitelje torbic in modne galanterije! Poleg ženskih ter moških torb in torbic vas bo v trgovini Bags&More navdušila bogata ponudba modnih dodatkov, kot so denarnice, pasovi, rute, šali, dežniki, ter pripomočki za potovanja. Ko ni ideje za darilo, so tu beležke, skodelice, ure, kozmetika, plišaste igrače in še več daril za rojstni dan, praznike ali kar tako, ker želite nekoga razveseliti.

Se odpravljate na počitnice, vikend pobeg ali daljše potovanje? Pospravite vso prtljago v kovček ali potovalno torbo po svoji meri! S široko ponudbo trdih in mehkih kovčkov vseh dimenzij, potovalk, kozmetičnih kovčkov ter kabinskih kovčkov in torb, ki so primerne za ročno prtljago, bo Bags&More postal vaša prva izbira. V bogatem izboru trendovskih nahrbtnikov boste šolarji našli svojo novo šolsko torbo, ki jo dopolnite z ujemajočo peresnico in drugimi šolskimi potrebščinami. Potrebujete več? Pobrskajte še med poslovnimi torbami ter torbami in nahrbtniki za računalnik.

Ne spreglejte lastnih cenovno ugodnih blagovnih znamk Travel&More, Fashion&More, Umbrella&More, Wallet&More, Bottle&More, La Mans ter Rucksack Only. Za še več ugodnih nakupov pa spremljajte redne akcije in ugodnosti ter sezonske popuste.

Torbice, papirnica in še več ...

Bags&More in Office&More je vodilno trgovsko podjetje, specializirano za področje galanterije in papirnice. Podjetje z zaščitnim znakom »&More« je uradni zastopnik več kot 30 priznanih blagovnih znamk, kot so Roncato, Eastpak, Picard, Valentino, Nici, Fila, Esprit, Desigual, Nike, adidas, Dakine, Reebok, Delsey, Swissbrand, Anekke in s.Oliver. V Sloveniji je na trgu prisotno že od leta 1991 in se trenutno ponaša z več kot 65 poslovalnicami. 

Slogan podjetja »Več za Vas« nakazuje najširšo ponudbo tako glede izbire kot kakovosti in cene. Uspeh dosega s premišljeno izbiro blagovnih znamk ter izvirnimi lastnimi prodajnimi linijami, s katerimi se odziva na spremembe na trgu ter sledi modnim smernicam. Bags&More je pravi specialist ženske in moške potovalne in modne galanterije, darilnega programa, pisarniškega in šolskega materiala ter promocijskih in poslovnih daril. Za sabo pa ima tudi že uspešna sodelovanja s priljubljenimi slovenskimi ikonami, kot sta Luka Dončić in Lepa Afna, s katerima je oblikovalo slikovite šolske kolekcije.

Novice
Novost
Brezčasna kolekcija Reisenthel Signature black
5. marec 2021

Grafični vzorci so nepogrešljivi v svetu mode. Jekleno siva in črna se v vzorcu kolekcije Signature black odlično prepletata in modni styling dvigneta na novo raven.

Naj vas vsak dan spremljajo vzdržljive torbice, uporabne nakupovalne torbe in vozički ter domiselno oblikovani nahrbtniki. Ko bo čas za spoznavanje novih kotičkov sveta, pa bodo vaše zveste sopotnice zdaj že kultne potovalne torbe in raznovrstne kozmetične

Dobrodelna akcija
Knjiga za prijatelja
Velja do: 5. april 2021

Prinesite rabljeno otroškoknjigo v galanterijo Bags&More in prejmite kupon za 30% popusta na nakup otroškega darilnega programa in igrač NICI, 4kids in Make it Real.

Iz knjig se naučimo pomembnih življenjskih naukov, prav tako pa se lahko umaknemo v lepši, fantazijski svet in pozabimo skrbi. Z dobrodelnim projektom Knjiga za prijatelja želijo otroke vsaj za nekaj minut umakniti od telefonov, računalnikov in vrniti k brani besedi. Projekt ima tudi trajnostno noto, saj se z njim vzpodbuja kroženje knjig z mislijo na ohranjanja narave in okolja, v katerem živimo.

Bags&More bo vse zbrane knjige predal Slovenski karitas, ta pa socialno ogroženim otrokom. 

Dobrodelni akciji se lahko pridružite do 5. 4. 2021.